Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner…

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, ville jeg gøre det i hvert fald!
Vi holdt vores bryllup på Lindholm Herregård d. 7. april og vi kunne ikke have forestillet os et bedre sted at blive gift og at holde vores store fest! Lene Marie, udlejningschefen på Lindholm, er bare den sødeste. Hun var altid der, når vi havde et nyt spørgsmål (f. eks. “Findes der nok stole?”, “Hvor mange kan sove der?”, …) og hun svarede altid med det samme. Vi kunne også havde ringet til hende, hvis der var noget – men faktisk var alt bare perfekt! Og jeg overdriver ikke!
Der var alt, hvad man kunne ønske sig for sin store dag! Vi holdt vores borgerlige vielse på receptionslokalerne, som er bare fantastiske for det (vi sender billeder om et par dage). Vejret var heldigvis så godt, at vi også kunne holde receptionen på den dejlige terasse (Der var aldrig dårligt vejr på Lindholm de fire gange vi var der! ;-)). Om aftenen holdt vi vores fest på festsalen, som er også helt fantastisk! Man har blik over den lille sø, solen skinner ind i lokalerne og derfor er alle rum altid så lyse. Maden, som vi fik af Suzanne (en kooperationspartner af Lindholm), var også bare fantastisk!
Som I kan se er vores yndlingsord, når vi taler om Lindholm, FANTASTISK! Fordi stedet og medarbejderne er det bare! Vi håber at komme tilbage en dag!

Sabrina Schütz