Om os

Nogle få km syd for Haderslev ligger Lindholm Herregård, som er opført i år 1924, og total renoveret i 2012. Herregården ligger på en parklignende grund på 15.000 m2, med Marstrupgård opført i år 1855, som nærmeste nabo.
Lindholm Herregård samt Marstrupgård ligger lige ved siden af hinanden, dog med hver deres navn, da de er opført og navngivet i 2 forskellige årstal.

Lindholm Herregård tilbyder i alt 750 herskabelige m2 fordelt over to etager, med optimale muligheder for såvel en skøn fest, som for repræsentative formål. Lindholm indeholder i alt 10 stk. dejligt indrettede dobbeltværelser der fordeler sig med 2 værelser i stueetagen og 8 værelser på 1. sal – alle med eget badeværelse. På 1. sal ligger desuden også aktivitetsrummet med billardbord, TV og playstation.

Marstrupgård tilbyder i alt 640 herskabelige m2 fordelt på 2 etager.
Her tilbyder vi på 1. salen udlejning af i alt 8 stk. dejligt indrettede soveværelser med dobbeltseng, hvor toilet og bad ligger på gangen. I stueetagen forefindes vores receptionslokaler med køkken og udgang til terrasse og have.

På Lindholm og Marstrup er hele indretningen og udstyret af høj kvalitet. Alt fremstår lyst, og er afstemt med god sans for detaljen. Den imponerende pool afdeling indeholder en swimmingpool på 32 m2, et otte personers spabad samt en hyggelig krog med siddepladser.

Lindholm og Marstrup benyttes til udlejning af festlige arrangementer, firmaevents og familie weekender.

  Alt færden i haven (parklignende grund) og området er på eget ansvar.

 Brug af pool og spa er på eget ansvar.

Pool og spa afdeling:
Man skal ALTID bade inden brug af faciliteterne så man er ren.

Ingen mad eller drikkevarer i pool samt spaafdeling.
Ryd ALTID op efter Jer selv
Vask ALTID gulvet over efter brug hvis der ligger meget vand.

Al færden i pool/spa rummet er på eget ansvar.
Hvis pool eller spa afleveres i beskidt tilstand, påhviler det økonomisk lejer at vi tømmer,
renser, skifter vand og fylder vand i pool eller spa igen.
beskidt tilstand er når der ligger, sand, græs, mudder, mad, blod, opkast, urin, afføring, genstande, bleer, bind, plaster, cigaretter og andre ting i vandet eller på bunden. Ting og snavs som ikke var der da I overtog Lindholm Herregård.

Hvis ikke man bader inden brug af pool samt spa kan dette medføre sygdom pga. bakterier!!!

Afstand:

Indkøb: 1 km

E45 motorvej: 6 km

Strand: 7 km

Shopping Haderslev: 5 km

Restaurant Haderslev: 5 km